Kend din kirke/minikonfirmander for 3. klasser

Nyt hold begynder i det nye år 2017 den 3/2

Se også datoer mm i kirkebladet for januar eller indbydelsen nedenunder

Indbydelse januar 2017    Information til forældre januar 2017

Billeder fra tidligere år

Et folkekirkeligt, frivilligt tilbud for eleverne i 3. klasse i Abild.

Rundt om i Danmark indbydes børn i 3. eller 4. klasse til at lære kirke og kristendom bedre at kende gennem et undervisningsforløb, som kaldes meget forskelligt. Tilbudet er fra kirkernes side tænkt som et supplement til skolernes kristendomsundervisning.

Abild Menighedsråd tilbyder eleverne fra 3.-klasse et forløb, som vi har valgt at kalde ”Kend din kirke”. Tilbuddet gælder alle børn, der går i 3. klasse. Man må også komme selvom man ikke er døbt.

Hvad skal vi lave?

I undervisningen vil vi gennem bibelfortællinger og besøg i kirken gerne give børnene en større fortrolighed med kirken og det, der foregår der. – også inden tilbuddet om den almindelige konfirmationsforberedelse melder sig i 7. klasse.

Vi lave en aktivitet i forbindelse med kirken.

Vi skal se hvordan orglet fungere og prøve at spille på det, se tårnet og klokkerne, være inde i kapellet, og snakke om alle de forskellige ting, der er at se på.

Vi skal også være med til at lave vores egen gudstjeneste.