Konfirmationsbilleder 1998 - 2011

Konfirmation søndag den 10.maj 1998

Øverst fra vestre: Heidi Schmidt, Heidi Müller, Mogens Christensen, Thomas Christensen, Lisa Rudolph.
Midterst: Lene Mortensen, Nadia Bendixen, Christian Christiansen, Hanne Hansen, Maja Kurth.
Nederst: Helle Olesen, Erna Madsen, Karina Møller, Mette Burgwald, Jonna Christiansen.

Konfirmation søndag den 9. maj 1999

Sående fra venstre: Jonas Petersen, Michael Jensen, Anita Andersen, Tommy Sørensen, Ida Sørensen, Michael Sefsiek, Maiken Kjærsgaard, Lars Andersen, Martin Kurth, Tommy Goldau.
Siddende: Maiken Nissen, Linda Schmidt, Marietta Postma, Stine Ullbrich, Alice Wollesen og Janni Boysen.

Konfirmation søndag den 14. maj 2000

Stående fra venstre: Dennis Nissen, Ronny N. Drøhse, Dan B. Pedersen, Mark Fleischer, Brian Johannsen, Søren Jessen, Thorbjørn, Jeanett Petersen, Jacob Marcussen, Torben Godballe, Paw Jensen, Morten Nielsen, Michael Nissen, Rene Å. Jørgensen.
Siddende: Janni L. Rahr, Christina Rudolph, Marianne Roued, Helle B. Beck, Jonna B. Nørgaard, Michel Hansen og Henriette D. Rossen.

Konfirmation søndag den 13. maj 2001

Stående fra venstre: Christian Müller, Morten Mortensen, Robin F. Bendixen, Anders Klaastad, Claus Christensen, Daniel Mogensen, Claus L.Clausen.
Siddende: Signe Nielsen, Sarah Ullbrich og Annemette B. Jensen.

Konfirmation søndag den 12. maj 2002

Stående fra venstre: Torben Tranekjer, John Wollesen, Nadia Nissen, Julian B. Petersen, Margrethe Y. Kristiansen, Steffen Rathcke, Trine M. Madsen, René S. Tygesen, Jimmy Drøhse, Søren Petersen.
Nederst: Maria Larsen, Puk R. Andersen, Stefanie B. Pedersen, Christina Nissen og Jane Å. Jørgensen.

Konfirmation søndag den 11. maj 2003

Øverst fra venstre: Dennis R. Goldau, Sandra L. Dyhrberg, Lars Nielsen, Eigil J. Fangel, Rasmus K. Nielsen, Christian M. Bossen, Nicolai Søgaard, Peter J. Fangel, Laura S. Thomsen.
Midterst: Nadine B. Jensen, Annemarie Christiansen, Kamilla Petersen, Thomas Nielsen, Johnny Lund, Matina Boysen, Søs Rossen, Peter W. Thomsen
Tina Christensen, Kristina K. Hansen, Mette Godballe, Anita Fleischer, Line W. Sønnichsen, Rikke D. Rossen, Luise Nordstrøm og Pernille J. Fangel.

Konfirmation søndag den 9. maj 2004

Stående fra venstre: Thomas S. Nielsen, Morten Langmaack, Guna Christiansen, Poul C. Petersen, Anna-Cecilie Mogensen, Patrick Lorenzen, Maja S. Pørksen, Johnni D. Tøgersen, Mette M. Hansen, René M. Andersen.
Nederst: Mette K. Jessen, Jane C. Harpøth, Maja S. Kristiansen, Natalie M. Thomsen, Nanna Czepluch, Charlotte Roued og Lars Burgwald.

Konfirmation søndag den 8. maj 2005

Stående fra venstre: Alex S. Hansen, Felix T. Rehse, Daniel E. Schmidt, Jonas Andresen, Jan O. Rasmussen, Kim Nielsen, Kaj F. Hansen, Jan Johansen, Alexander B. Petersen, Claus Burgwald, Daniel L. Dyhrberg, Dan Mortensen, Rasmus Pedersen.
Nederst: Kira Lund, Luise L. Steenholdt, Laura Nissen og Anette Tranekjer.

Konfirmation søndag den 14. maj 2006

Øverst fra Venstre: Steffen L. Clausen, Morten R. Sefsiek, Lasse K. Nielsen, Søren N. Johannsen, Christian L. Rathcke.
2. række: Morten Nielsen, Christoffer J. Weissert, Rene S. Lunding, Karen W. Thomsen, Ida Rasmussen, Rasmus S. Nielsen.
3. række: Rasmus B. Pedersen, Kenneth D. Rossen, Hanne Rehse, Sune S. Nielsen, Rasmus K. Hansen, Thomas S. Kristiansen, Tue S. Lunding.
Forrest: Natalie Dziallas, Julie L. Petersen, Tanja Langmaack, Petarina L. Jørgensen, Lene Drøhse, Trine B. Jensen, Line F. Hansen og Rikke I. Krog.

Konfirmation den 13. maj 2007

Bagerst fra venstre, Jens Johannsen, Glenn Jürgensen, Nikolai Weissert, Teresa Dyring, Casper Drøhse, Allichia Jørgensen, Thomas Andersen, Carsten Hansen.
Forrest: Eva Nielsen, Pernille Petersen, Laura Ulbrich, Rikke Christensen, Mia Harpøth, Charlotte Petersen og Lea Nissen.

Konfirmation den 11. maj 2008
Nederst fra venstre:
Anne Julie Møller Jensen, Jasmin Stegmann Bahnsen, Marie Lind Rathcke, Katrine Søgaard Jensen, Line Camilla Martensen, Mai Svane Nielsen, Amelie Rehse.
2. række: Mads Vesth Roed, Michael Endrup Nissen, Jesper Lund Petersen, Thomas Nybro Johannsen, Rasmus Bülow Therkildsen, Asbjørn Lind, Nicolai Behnke Pedersen.
Øverste rækker:
Steffan Asbjørn Nielsen, Matias Lind Steenholdt, Henrik Wollesen, Søren Nordgren Bork, Mikael Pedersen, Rene Czepluch, Daniel Bodo Callesen, Sønnich Jonas Schmidt Pørksen, Christoffer Wortmann Petersen, sognepræst Erling Bjerrum-Petersen & Dan Brodersen Jakobsen

Konfirmation den 10. august Line Pedersen

Konfirmation i Abild kirke søndag den 10. maj 2009.
Bagerst fra venstre:
Jonas Ilm Krüger, Jakob Ilm Krüger, Claus Damm Hansen, Mantvydas Garbaravius, Lars Schroll Hansen.
Midterst fra venstre: Søren Svane Nielsen, Emil Iversen Krog, Lykke Marie Dyhrberg, Sara Rasmussen, Frederikke Holst, Simon Skovdahl Lunding
Forrest fra venstre: Janne Petersen, Sissel Jessen Weissert, Rie Rossen, Louise Andrea Hansen Lorenzen, Annemette Damgaard Petersen, Marie Caroline Jung, Pernille Julius Christiansen.

Konfirmation i Abild kirke søndag den 9. maj 2010
Forrest fra venstre: Pernille Nielsen, Cecilie Eline Harboe, Rikke Maria Rasmussen, Alisa Tsambika Krause, Andrea Lasota Dyhrberg, Laura Lund Petersen,
Bagerste rækker: Stine Schou Kristiansen, Tenna Bundgaard Jürgensen, Daniel Hansen Arentoft, Anders Frellef Langmaack, Lasse Joachim Nielsen, Daniel Møller, Nicolaj Sønnichsen, Nikolaj, Klindt Nielsen, Marco Boyschau, Rikke Laura Elvine Weissert, Tine Wortmann Petersen,