Margrethe Jensens legat

Uddeling vil finde sted i januar 2019.

Margrethe Jensen, Kongsbjergs mindelegat til fordel for studerende fra Abild sogn”

Midt i januar – på Margrethe Jensens fødselsdag plejer vi at uddele renter af legatet.

Legatet blev oprettet i 1977 og legatets formue var dengang 40.000 kr.

Menighedsrådet bestyrer legatet og har på baggrund af de små renter og stigende gebyrer besluttet at ophæve legatet. Efter ansøgning vil menighedsrådet i 2019 og de næste år uddele legatkapitalen og derefter nedlægge det.

Pengene kan søges af unge, som  har boet i Abild sogn og som er i gang med en videregående uddannelse.

Skemaerne kan hentes og afleveres i præstegården senest den 16. januar 2019.  Ansøgningsskema vil kunne downloades nedenunder.

Ansøgningskema i pdf

Ansøgningsskema i Word

Det andet legat, som menighedsrådet bestyrer (Carsten Christian Hansen og hustru Cathrine Marie Hansen født Edlefsens legat) kan ikke søges og nedlægges også.