Her er de nye billeder fra 2009, hvor vi har været i konfirmandstuen for at klippe, synge og høre historier fra bibelen.
Vi har været i kirken, hvor der blev fortalt om altergang.

Vi har snakket om dåb, har sluttet i kirken, hvor vi har sunget, været på kirkegården.

Vi har været i kapellet, ovenpå kirken og hørt om klokken i klokketårnet.

Der skulle selvfølgelig også leges, høres om orglet og spille. Til sidst ses nogle fra afslutningsgudstjenesten 29.3.09 i Abild

Her er billeder fra 2008, hvor vi sidder i konfirmandstuen og klipper får, da vi lige har hørt om Jesus som den gode hyrde.

Vi var i kirken hver gang og hørte om dåb, prøvede også hvordan dåb foregik. Var på kirkegården og snakkede om død og begravelse og til sidst ses nogle af drengene i tårnet ved siden af klokken.

Her ses billeder fra 2007 og på første billede er vi ved at holde afslutning i kirken,
Alle minikonfirmanderne knæler ved alterskranken og hører om nadveren.
Og så ser de på den jødiske landsby, som de har lavet huse til efter at have hørt om manden der blev helbredt efter at være hejst ned igennem taget.

Her ses holdet fra 2006, som kigger på gravstene på kirkegården, synger farvelsangen i Abild kirke, Er i tårnet og ser på klokken og er ved at lave en israelsk landsby

Her er billeder fra 2005

Og nogle billeder fra 2004