Konfirmander

Tilmelding til konfirmationsundervisningen kan i år gøres på to forskellige måder – elektronist eller aflevere nedenstående seddel.

Elektronisk konfirmandtilmelding:
Klik på linket  for at tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med dit NemID. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.
Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten.

Den digitale konfirmandtilmelding er åben mellem 1. april og 30. september, men du kan tidligst tilmelde dit barn året før konfirmationen.

Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere, eller behøver hjælp til tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte sognepræsten på tlf 74722850

Du kan også bruge denne Indskrivningsseddel 2019-20

Kære Konfirmander og forældre i Abild sogn.

Konfirmandundervisningen i Tønder Provsti/kommune foregår fortrinsvis på fastlagte fredage, hvor I har fri fra skole.

I skal møde nogle fredage i løbet af året, der er fælles for hele kommunen. Desuden vil der blive tale om nogle få andre hverdage og søndage, hvor jeg forventer konfirmanderne kommer, men det vil jeg fortælle nærmere om den 1. september.

Fredagene er lagt fast og alle 7-klasser i Tønder kommune har fri følgende fredage (13/9; 4/10; 1/11; 6/12; 10/1; 21/2 og 20/3) til at samles i de enkelte sogne til konfirmationsforberedelse.

Konfirmationen foregår søndag den 10. maj 2020 kl. 10,30 i Abild kirke.

Konfirmander og forældre indbydes den 1. september kl. 10,30 i Abild kirke til en introduktionsgudstjeneste, hvor der efterfølgende vil være en kort information om forløbet for undervisningen.

Første gang I skal møde derefter er fredag den 13. september kl. 8. i konfirmandstuen, som ligger i forlængelse af præsteboligen.

I er velkomne til at ringe eller skrive, hvis der er nogle spørgsmål i forbindelse med undervisningen eller forberedelsen.

Tilmelding til konfirmationen skal enten foregå via tilmeldingsblanketten på hjemmesiden eller via et elektronisk link, som også er på hjemmesiden. Her skal forældrene bruge NemID. Der ligger en vejledning på hjemmesiden under konfirmation.

Tilmeldingen/indskrivningsblanketten skal udfyldes/afleveres senest den 25. august i postkassen eller på mail, så jeg har et overblik over hvor mange konfirmander der er.

Erling Bjerrum-Petersen

Konfirmationen i 2020 er 2. Søndag i maj og altså 10. maj 2020 kl. 10,30.

Konfirmationsbillede fra 2018

Her ses gamle konfirmandbilleder fra 1923 – 2018

Konfirmationen i Abild er altid den 2. søndag i maj
år 2021 er det planlagt til den – 9. maj og