Minikonformander

Indledende konfirmandundervisning/ Kend din kirke:

Nyt hold for 4. klasse starter den 8/10. Se nedenfor.

I februar/marts tilbydes det til de nuværende 3. klasser

Abild menighedsråd har desværre ikke kunne invitere 3-klasserne i vinter til ”Indledende konfirmandundervisning”. Et tilbud for alle børn fra Abild sogn – også selvom man ikke er døbt. Derfor inviteres de nuværende 4. klasser i efteråret og 3. klasserne til vinter.

Hvad skal vi lave?

I undervisningen vil vi gennem bibelfortællinger og besøg i kirken gerne give børnene en større fortrolighed med kirken og det, der foregår der.

Vi lave en aktivitet i forbindelse med kirken.

Vi skal se hvordan orglet fungere og prøve at spille på det, se tårnet og klokkerne, være inde i kapellet, og snakke om alle de forskellige ting, der er at se på.

Vi skal også være med til at lave vores egen gudstjeneste.

Det omfatter i år 6 eftermiddage efter skoletid, og vi slutter med at lave en gudstjeneste sammen. Skoledagene er desværre fortsat lange, og den første bus kører først fra Tønder efter kl. 14. Eleverne kan tage bussen 774 fra Tønder grundskole kl. 14.12 til Abild skole, hvor den skulle ankomme 14.25

Undervisningen finder sted i konfirmandstuen kl. 14,30–16,15 og er følgende dage:
Fredage d. 8/10; 15/10; 29/10; 5/11; 19/11 og 26/11. Vi slutter med en familiegudstjeneste søndag den 28/11 kl. 10.30