Pilgrimsvandring

Vandring hele juli måned 2017 på Klosterruten. Vi begynder 2. juli i Fynshav og slutter omkring 27. juli i Nørre Snede. Se mere information på www.Klosterruten.dk  under jubilæumsvandring.

Pinsevandring fra Vongshøj: 2. pinsedag, den 5. juni

Igen i år 2. pinsedag, den 5. juni, tager de fire sogne Løgumkloster, Bedsted og Abild og Nr. Løgum på tur for at se pinsesolen danse fra Vongshøj.

Der vil blive afgang med bus kl. 04.20 fra Klostergade 7a ved Løgumkloster kirkegård. Bussen til Vongshøj er gratis, men I skal tilmelde jer inden den 30/5 til undertegnede eller Povl Søndergaard, 22 17 62 40 eller på locusdei@gmail.com.

Der vil blive samling på Vongshøj kl. 04.45, hvor solen står op. På Vongshøj bydes på styrkende kaffe/te m.m., hvorefter man vandrer ad en gammel vej til Nr. Løgum kirke (her holdes en kort andagt) og videre til Løgumkloster, hvor der inviteres på morgenkaffe kl. ca. 8.30 ved pilgrimsfontænen, hvor den efterfølgende pinsegudstjeneste finder sted kl. 9.00 under åben himmel – hvis vejret tillader det. Ellers fejrer vi gudstjeneste i Klosterkirken. Vel mødt! Erling Bjerrum-Petersen

Lørdag den 1. oktober 2016 kl. 9 fra parkeringspladsen ved Løgumkloster kirke
Vi mødes ved Løgumkloster kirke og laver en rundvandring på godt 10 km.
Alle er velkomne – mød bare op, men hav gerne fodtøj og tøj, der passer til vejret og lidt at drikke og spise med.